Модні прийоми стилістів


Чого хочуть жінки? Звичайно ж коли мова йде про одяг - кожна мріє виглядати стильно і одягатися так, як ніби вона зійшла з обкладинки глянцевого журналу.

Правда, уміння створювати стильні образи з'являється не з народження, а значить, для того щоб слідувати моді і бути в тренді, не втративши при цьому свою індивідуальність, потрібно прислухатися до порад фахівців інтернет-магазину жіночого одягу VOVK.

Сьогодні поговоримо про модні прийоми стилістів, дотримуючись яких можна створювати розкішні стильні луки і виглядати бездоганно кожен день.

Що таке стильний образ?

Немає опису.

Для того, щоб створювати стильні образи, потрібно чітко і правильно розуміти, що це таке. Отже, вміння правильно поєднувати колір і принти, грамотно підібрати фасони і текстури, стежити за актуальними новинками в світі моди і «смачно» доповнювати свої луки іміджевими аксесуарами - це і є стильний образ.

Важливо відзначити, що для кожної людини стильний образ завжди буде індивідуальним, тому що жіночий гардероб - це її відображення. Враховувати потрібно абсолютно все: характер, особливості і тип фігури, захоплення і смак, стиль життя та інші нюанси.

Основний меседж, який намагаються донести стилісти у відповіді на питання як одягатися красиво і стильно - бути собою і слідувати не тільки модним трендам, але і своїм бажанням!

Модні прийоми стилістів

А зараз поговоримо про деякі модні прийомів стилістів, які дозволяють скласти грамотний гардероб і виглядати не тільки стильно, але і чарівно.

• Одяг з елементами різнокольорової шкіри - тренд, який сьогодні просто на піку популярності. Завдяки йому ви додаєте в гардероб яскраві фарби і можете розставити акценти в базові на перший погляд речі.

• Що стосовно кольорової гами, то найкращий варіант тут - це природні і спокійні кольори. Такий одяг завжди виглядає актуально і додає свіжості. Популярний відтінок нинішнього сезону - фісташковий.

Немає опису.

• Сміливий прийом, який дозволяє виглядати стильно і дорого в правильному розумінні цього слова - поєднання в одному образі речей різних відтінків однієї кольорової гами. Цікавий плавний перехід темного, світлого і нейтрального між ними - стильне рішення для повсякденних луків.

• М'який і непомітний, але, в той же час, модний образ роблять пастельні речі. Обирайте відтінки голубого, лілового, м'ятного, бежевого або навіть рожевого кольорів. З таким одягом ви точно зробите свіжим свій гардероб і отримаєте багато ніжних і красивих тотал луків.

• Не забувайте про аксесуари - це саме ті деталі, за допомогою яких з'являється той самий індивідуальний стиль. Навіть нудний базовий наряд заграє зовсім іншими фарбами, якщо доповнити його яскравою сумкою, шарфом або цікавими прикрасами.

• Принт - це те, від чого не слід відмовлятися. У кожному сезоні популярний одяг з принтом - прикрасою для будь-якого образу. Квітковий або геометричний принт, горох або гусяча лапка, анімалістика або інші візерунки можна обіграти цікавими деталями і іншим одягом.

Немає опису.

• Хочете бути в центрі уваги? Тоді додайте яскравих фарб у життя, а в гардероб - максимально яскравий тотал лук. Важлива порада тут - зупинити свій вибір на тому кольорі, який точно вам личить.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!