Молодіжний Штаб спротиву закликає франківчан боронитися та бойкотувати російські товари


Молодіжний штаб спротиву звернувся до підприємців, міської влади та мешканців Івано-Франківська з проханням не підтримувати російського окупанта власними грошима.

Молодь зауважує, що сьогодні десь цивілізований світ підтримав Україну. Європа, Канада та США активно запроваджують економічні санкції проти російського агресора, передає кореспондент "Бліц-Інфо".

«Кожного дня Російська Федерація втрачає мільйони рублів через неоголошену війну з Україною. Однак ніхто не буде боронити того, хто сам не борониться. Реалізуючи товар російських виробників Ви економічно підтримуєте вторгнення окупанта на територію України. Кожен проданий товар російського виробника - це зброя для російських військових, з якої вбивають українських громадян. Реалізовуючи цей товар Ви стаєте співучасниками злочину проти власного народу!   Купуючи російське, Ви підтримуєте економіку нашого агресивного сусіда! Тому підприємцям потрібно відмовитись від продажу, а покупцям - від купівлі товарів російських виробників, штрих-код яких починається із цифр 46», - йдеться у зверненні.