На Донбас прибуло підкріплення з "зелених чоловічків"


Активізувався процес перекидання з Росії на територію Донбасу особового складу, озброєння і військової техніки для поповнення угруповань російсько-терористичних військ

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Зокрема, ввечері 21 жовтня до Амвросіївки з території Росії прибула колона військової техніки та до 500 осіб у військовій формі російського зразка без розпізнавальних знаків. У складі колони - автотранспорт, а також близько 50 танків і БТР. Частина колони залишилася в даному населеному пункті, частина (порядку 300 осіб та 30 одиниць техніки) попрямувала бік населеного пункту Комсомольске.

Також наголошується поповнення особовим складом і озброєннями (в основному артилерією) угруповань російсько-терористичних військ, що діють на Волноваському напрямку.

Налагоджено систему прямого постачання угруповань бойовиків, що діють районі Дебальцево, озброєннями, боєприпасами, ПММ, медикаментами і продовольством з Росії. Раніше розподілом ресурсів для даних угруповань займалося керівництво «ДНР».

Відзначається різке збільшення кількості танкових екіпажів з числа бойовиків з Донбасу, що проходять підготовку на базі навчального табору в районі Ростова-на-Дону (Росія).