На Франківщині "дорожники" пліч-о-пліч з громадою латають дороги


Розпочався ямковий ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Рожнятів – Липовиця на ділянці від с. Нижній Струтинь до с. Липовиця (Рожнятівський район).

Проведенням даного ремонту є результат плідної співпраці Рожнятівської районної ради, громади Рожнятівського району та обласних дорожніх підприємств (Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області та ДП "Івано-Франківський облавтодор").

За сприяння Рожнятівської райради акумульовано кошти місцевих підприємців в сумі 130 тис. грн., за які закупили чорно-в'яжучий матеріал в кількості 40,681 т. Підприємство ЗАТ "Поліком", в якості шефської допомоги, надало 1,5 т ПВХ (добавка, яка покращує в'язкість).

Також спільними зусиллями ДП "Брошнівський лісгосп" та місцевих підприємців завезено на дану автомобільну дорогу 790 т білого щебеню.

В свою чергу ДП "Івано-Франківський облавтодор" додатково закупив ще 16,819 т чорно-в'яжучого матеріалу і двома дорожніми бригадами, а саме  філій "Рожнятівський райавтодор" та "Богородчанська ДЕД" приступив до виконання робіт, в чому їм допомагають місцеві жителі.

Ямковий ремонт та водовідведення на вказаній ділянці автомобільної дороги Рожнятів – Липовиця планується завершити до кінця травня поточного року.

Керівництво Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області висловлює подяку громаді Рожнятівського району за надану допомогу та за розуміння фінансової ситуації, в якій зараз перебуває дорожня галузь області та України вцілому.