На Франківщині горіли будинки, господарські будівлі і суха трава


Минулої доби рятувальники ліквідували 17 пожеж. Про це пише управління ДСНС в Івано-Франківській області.

11 травня о 07:42 в місті Галич Івано-Франківського району виникла пожежа господарської будівлі на площі близько 60 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 10:56 в селі Сопів Коломийського району виникла пожежа господарського комплексу на площі близько 40 м.кв., речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 11:55 в селищі міського типу Богородчани Івано-Франківського району виникла пожежа господарської споруди. Вогнем знищено споруду на площі 8 м.кв, господарський інвентар. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:51 в селі Гвізд Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави та чагарників на площі 550 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:35 в селі Кальна Калуського району виникла пожежа житлового будинку. Пошкоджено перекриття житлового будинку, речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:43 в місті Івано-Франківськ на вулиці Горбачевського виникла пожежа двоповерхового житлового будинку. Вогнем знищено дерев’яну вагонку на площі 90 м.кв., вікна, двері, пошкоджено телевізор, меблі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:56 в селі Красноїлля Верховинського району виникла пожежа оборогу з сіном в господарстві. Вогнем знищено оборіг. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:02 в селі Жабокруки Івано-Франківського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено підлогу в кімнаті. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:07 в селі Котиківка Коломийського району виникла пожежа сміття на сміттєзвалищі на площі 150 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:23 в селі Молодилів Коломийського району виникла пожежа копиці з сіном. Вогнем знищено сіно. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:48 в селі Ковалівка Коломийського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено будівлю на площі 40 м.кв. На пожежі отримав опіки власник будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:18 в місті Калуш на вулиці Б. Хмельницького виникла пожежа в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:27 в селі Фитьків Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:36 в місті Калуш на вулиці Лесі Українки виникла пожежа в ліфтовій шахті дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено сміття на площі 1,5 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

12 травня о 00:06 в місті Бурштин на вулиці Шухевича виникла пожежа побутового сміття на відкритій території на площі 5 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 01:08 в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецькій виникла пожежа сміття в сміттєвому баку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 02:04 в місті Івано-Франківськ на вулиці Кленовій виникла пожежа дачного будинку. Вогнем пошкоджено покриття на плащі 5 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!