На фронті - 119 зіткнень, 42 було на Покровському напрямку - Генштаб


Станом на 22:00 17 червня на фронті відбулося 119 бойових зіткнень, з них – 42 – на Покровському напрямку.

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Найгарячіша обстановка залишається на Покровському напрямку. Ворог не полишає спроб відшукати слабкі місця в нашій обороні, безперервними штурмовими діями намагається вклинитися в бойові порядки українських підрозділів. Сьогодні здійснив 42 атаки, 32 з яких відбито. Тривають бої в районах Новоолександрівки, Євгенівки, Новоселівки Першої, Яснобродівки і Сокола.

За даними Генштабу, бої також тривають у чотирьох локаціях на Харківському напрямку, біля Піщаного, Берестового і Степової Новоселівки на Куп’янському напрямку, біля Греківки, Тернів і в Серебрянському лісі на Лиманському напрямку, у районах Григорівки і Часового Яру на Краматорському напрямку, а також чотири атаки продовжуються на Курахівському напрямку.

Протягом доби російські загарбники завдали по території України два ракетних із застосуванням двох ракет і 32 авіаційних удари із застосуванням 39 КАБів, задіяли 475 дронів-камікадзе. Також ворог здійснив майже 2600 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах із ствольної і реактивної артилерії, мінометів, стрілецької зброї й озброєння бойових машин.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!