На фронті відбулося 53 бойових зіткнення, найгарячішим залишається Новопавліський напрямок


Минулої доби на фронті відбулося 53 бойових зіткнення, найгарячішим залишається Новопавліський напрямок.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у ранковому зведенні.

За даними військових, на Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати противника в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка та східніше Водяного Донецької області – тут за підтримки авіації росіяни 22 рази намагалися прорвати українську оборону.

Також на Авдіївському напрямку українські захисники відбили 13 російських атак біля Бердичів, Семенівки, Уманського, Первомайського та Невельського, на Бахмутському – ще 8 атак біля Білогорівки, Верхньокам’янського, Іванівського, Кліщіївки, Андріївки, на Лиманському – три атаки біля Тернів та дві атаки біля Старомайорського та Роботиного на Оріхівському напрямку.

У Генштабі зазначають, що протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 зенітно-ракетних комплексах противника, а підрозділи ракетних військ завдали уражень по 3 російських пунктах управління БПЛА, засобу протиповітряної оборони, станції РЕБ та артилерійському засобу.

За даними штабу, вночі російські війська знову атакували Україну, застосувавши три безпілотники типу Shahed, Сили протиповітряної оборони знищили два з них.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!