На фронті загинув спортсмен з Косова Руслан Данко


У російсько-українській війні 23 лютого загинув борець греко-римського стилю, командир розвідувального зводу Руслан Данко.

Про смерть спортсмена і військовослужбовця повідомив народний депутат Жан Беленюк.

"Чергова важка втрата для всієї борцівської родини.. Вчора, на війні з ворогом, загинув наш друг і колега, борець греко-римського стилю Руслан Данко, позивний «Тренер»… знаю особисто Руслана дуже давно, він з невеликого містечка Косів, що на Івано-Франківщині. В період новорічних канікул наш тренер завжди проводив там збори. Сильний борець, який, до повномасштабного вторгнення, вирішив для себе стати тренером і виховувати майбутнє боротьби Франківщини… на другий день після повномасштабного вторгнення увійшов до лав ЗСУ! Справжній Герой! Був командиром розвідувального зводу.. нещодавно про нього зняли сюжет, посилання залишу в коментарях! Люблячий чоловік і батько, уважний друг і син! Спочивай з миром, Герою..!", - написав нардеп у Фейсбуці.

Номер карти дружини Ганни: 4149609018293631

Міський голова Косівської громади Юрій Плосконос повідомив, що тіло Героя привезуть додому 25 лютого.

"Завтра, 25 лютого о 14:00 в Косові на майдані Незалежності зустрічаємо полеглого Воїна - Данка Руслана, мешканця с.Смодна Косівської територіальної громади, який загинув, захищаючи Батьківщину. Вічна Слава Героям!", - написав Плосконос.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!