На фронті загинули два захисники з Калущини


Війна продовжує забирати найкращих.

13 серпня у  Бахмутському районі на  Донеччині, отримавши множинні осколкові поранення  не сумісні з життям, загинув військовослужбовець із села Томашівці  Войнилівської територіальної громади –  Шевчук Василь Васильович. Про це повідомила Калуська районна державна адміністрація.

Василь Шевчук народився в селі Негівці Калуського району, був доброю людиною, мав 51 рік. Захищаючи Україну, старший сержант Василь Шевчук був водієм у гірсько-штурмовій роті.

"Загинув смертю Героя, став для всіх нас взірцем відваги та самопожертви заради України, заплатив найвищу ціну за нашу свободу. Калуська районна державна адміністрація – районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття сім’ї та рідним Василя Шевчука. Сумуємо разом з Вами, розділяємо біль непоправної втрати та підтримуємо у годину скорботи. Нехай добрий і світлий спомин про Героя назавжди залишиться у пам’яті рідних та друзів, усіх, хто знав його та шанував. Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають. Вічна слава і пам’ять Герою!",- йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

У Бахмутському районі Донецької області загинув і калушанин Роман Петрів, 1978 р.н., командир відділення мотопіхотного батальйону. Трагічну звістку повідомив голова Калуської громади Андрій Найда.

"Боєць 14 серпня під час стрілецького бою отримав важке поранення не сумісне з життям. Ця звістка надійшла до нас на 174 добу, коли наша країна чинить героїчний опір російським загарбникам. І вкотре нашу громаду заполонив сум за втраченим Героєм, патріотом України. Гіркота від втрати, біль, яка пронизує, наповнює, до якої не можна звикнути, якої не можна пробачити. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна, світла пам'ять й слава Герою… Наша безмежна шана полеглому Захисникові! Просимо громаду гідно зустріти полеглого Героя Романа Петріва",- просить мер.

17.08.2022 року о 16:30 год траурна колона вирушить з Калуської центральної районної лікарні (Підгірки). Маршрут колони пролягатиме вулицями міста: ◾Івано-Франківська ◾Бандери ◾Грушевського ◾Винниченка ◾Пр. Лесі Українки ◾Б. Хмельницького - вул. Василя Стуса, 6а (Зупинка біля будинку) ◾вул. Січових Стрільців ◾ Євшана

17:00- ПК «Мінерал». Парастас.

Чин похорону відбудеться 18 серпня об 11:00 год від ПК "Мінерал". Відправа в Соборі Святих Землі Української ПЦУ

Поховають ГЕРОЯ Романа Петріва на Алеї Слави міського кладовища.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!