На Говерлі підняли прапор з іменами загиблих воїнів франківського полку нацгвардії


На вершині Говерли підняли прапор 50 полку імені полковника Семена Височана з іменами загиблих військовослужбовців.

Про це повідомили на facebook-сторінці нацгвардійців.

Так, нацгвардійці разом із сім'ями полеглих та безвісти зниклих воїнів здійснили сходження на Говерлу. Захід присвятили вшануванню пам'яті всіх полеглих та зниклих безвісти воїнів полку.

"Наше сходження сьогодні мало глибший сенс, ніж просто підкорення вершини. Ми прагнули вшанувати пам'ять наших героїв - тих, кого ми все ще сподіваємося побачити живими, і тих, хто віддав своє життя за свободу України. Піднявшись на цю висоту, ми ніби стали ближчими до них, а вони - до нас. Це наш спосіб нагадати всім про їхню жертву та зберегти про них пам'ять", - наводять у полку слова командира частини, полковника Вадима Ліневського.

 

"Ця подорож виявилася особливою для нас із сином. Денис, якому лише п'ять років, вже давно мріяв підкорити Говерлу. І ось, це стало його третьою підкореною вершиною. Ми обоє отримали море позитивних емоцій, яких так не вистачає зараз. Я вважаю, що такі заходи на честь наших Героїв варто проводити частіше. Ми з Денисом з радістю долучимося до них знову", - поділилася Галина Мельник, дружина зниклого безвісти військовослужбовця Руслана Мельника.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!