На Івано-Франківщині працівники ДСО завадили крадіжкам із супермаркетів


Днями в Івано-Франківську на пульт Державної служби охорони надійшло кілька сигналів про спрацювання тривожної сигналізації з супермаркетів. На місце події терміново виїжджали наряди груп затримання ДСО.

Близько 13 години працівники ДСО прибули до магазину по вулиці Коновальця, де до них звернувся начальник охорони та пояснив суть виклику, вказавши на особу, яка намагалася викрасти і винести з магазину лососеву ікру. Дану особу було затримано. Затриманим виявився 31-річний житель Івано-Франківська.

Згодом, наряд групи затримання виїжджав до супермаркету по вулиці В.Великого. Там працівниками ДСО була затримана жителька села Солотвино за крадіжку кави.

А близько 17 години сигнал про спрацювання тривожної сигналізації надійшов  з супермаркету по вулиці Миколайчука. Прибувши на місце події, працівники ДСО з’ясували, що невідомий чоловік намагався викрасти і винести з магазину три плитки шоколаду та курагу вагову. Даного громадянина було затримано. Ним виявився 66-річний житель Івано-Франківська.

В усіх випадках на місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Сума збитків встановлюється.