На Миколаївщині троє хлопчиків врятували від утоплення 60-річну жінку


У Миколаївській області школярі побачили, як у річці тоне літня жінка, не розгубилися та витягли її на берег.

Про такий випадок повідомляє Головне управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Миколаївській області, пише УП Життя.

2 серпня 14-річний Герман Воробйов, 13-річний Іван Комаров та 11-річний Руслан Лисенко плавали неподалік від берега. 

Герман помітив, що за метрів 20 від берега над водою то з'являється, то зникає голова людини. Хлопець відреагував миттєво: він підлив до потопаючої жінки, схопив її за плечі, виніс на сушу та поклав на ковдру.

 

"Ми весь час його підтримували, допомагали, а коли побачили, що губи у жінки білі, ще й водою кашляє, зрозуміли, що насправді сталося", – розповідають друзі Германа Іван та Руслан.

Приятелька постраждалої, з якою вони разом прийшли купатися, надала їй вже на березі першу допомогу.

"Подія сталась у мене на очах. Подруга пішла у воду і їй стало зле. Все могло бути інакше, але діти врятували життя людини, і вони справжні герої!", –  говорить вона.

Як з'ясувалось, постраждалу звати Людмила, їй 60 років. За її словами, у воді ноги звела судома, тому вона не змогла рухатись та відразу наковталась води.

Зараз жінка почувається задовільно.

Співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області подякували Герману, Івану та Руслану за врятоване життя, вручили подячні листи та цінні подарунки.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!