На Пасічній розпочинають капітальний ремонт дитячої поліклініки


Вже незабаром розпочнеться капітальний ремонт приміщення педіатричного відділення №7 КНП "ЦПМКДД" по вул. Галицька, 124А у мікрорайоні Пасічна.

Не секрет, що капітальний ремонт дитячої поліклініки - одна з головних проблем мікрорайону Пасічна. Заклад, який обслуговує усіх дітей мікрорайону, що постійно розвивається як чисельно, так і інфраструктурно, потребує належних, комфортних умов функціонування і дітей із батьками, і медичного персоналу.

І ось завдяки фракції ВО "СВОБОДА" в обласній раді та за підтримки голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича та всьому депутатському корпусу з бюджету розвитку області було виділено 1,8 млн. грн. для ремонту дитячої поліклініки. Для того, щоб повністю завершити всі роботи, в тому числі і зовні, з придбанням медичного обладнання для фізкабінету, заміни меблів необхідно ще близько 1 мільйона грн. Про це у мережі повідомив депутат Івано-Франківської обласної ради Ігор Дебенко.

"У вирішенні цього питання сьогодні є розуміння і підтримка влади, і колег-депутатів від мікрорайону Пасічна! Вірю, що спільно нам вдасться віднайти ці кошти! Напередодні ж разом з Ігорем Шевчуком провели робочу зустріч із керівником поліклініки Наталією Іванівною, під час якої обговорили пріоритетність початку робіт. Окрім того, велике спасибі заступнику міського голови Івано-Франківська Олександру Левицькому, очільнику департаменту охорони здоров'я Марії Бойко та директору Центру первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги Ользі Савчук за усіляке сприяння, контроль, допомогу та фахове визначення пріоритетності робіт та умов і можливості обслуговування дітей з Пасічної у дитячій поліклініці на Тичини під час самого ремонту", - написав у мережі депутат облради Ігор Дебенко. 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!