На Прикарпатті під колесами авто загинув пішохід, ще троє - у лікарні


Одразу чотири аварії за участю пішоходів трапилися на Івано-Франківщині за неділю, 26 грудня. Одна з них закінчилася смертельно.

Так, 26 грудня о 19:00 у селі Стецева Снятинської громади 27-річний мешканець Городенківщини, керуючи автомобілем "Шкода СуперБ", не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода - 48-річного жителя с. Стецева, який перебував на середині проїжджої частини. Чоловік від отриманих травм помер до приїзду швидкої

Ще одна аварія сталася о 03:30 с. Добротів Ланчинської громади, що на Надвірнянщині. 31-річний водій автомобіля "Рено Трафік" з с. Печеніжина, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода -  19-річного жителя с. Добротів, який рухався проїзною частиною. Внаслідок ДТП пішохід, який перебував у стані алкогольного сп'яніння - 1,19 проміле, отримав тілесні ушкодження та був доставлений у Івано-Франківську обласну лікарню

О 21:55 у селі Черніїв Івано-Франківської громади 60-річний житель с. Делятин за кермом «VOLKSWAGEN TIGUAN» проявив неуважність, не врахував дорожньої обстановки та не надав переваги в русі пішоходу. В результаті, здійснив наїзд на 38-річного жителя с. Черніїв, який перетинав проїзну ділянку дороги поза межами регульованого пішохідного переходу. Потерпілого з травмами доставили до обласної клінічної лікарні Івано-Франківської обласної ради.

Зранку ще одна аварія трапилася в Івано-Франківську на вулиці Є. Коновальця. 42-річна жителька Івано-Франківська, на автомобілі «AUDI Q 3» не надавши переваги в русі 66-річній жительці м. Івано-Франківськ, яка перетинала  дорогу в межах нерегульованого пішохідного переходу, в результаті чого здійснила наїзд на останню. Жінку доставили у міську клінічну лікарню № 1 Івано-Франківської міської ради».

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!