На Прикарпатті вилучили партію підроблених цигарок відомих марок


На Івано-Франківщині податківці вилучили з незаконного обігу партію контрафактних сигарет на суму близько півмільйона гривень.

Співробітники податкової міліції Івано-Франківської області спільно з оперативними співробітниками Чернівецького прикордонного загону вилучили з незаконного обігу партію контрафактних цигарок невідомого походження.

В ході розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за ч.1 ст.204 КК України, встановлено, що на території автомобільного ринку, який розташований в с. Павлівка Івано-Франківської області, здійснюється збут незаконно виготовлених тютюнових виробів з транспортного засобу Volkswagen Caddy.

За результатами санкціонованого обшуку транспортного засобу з незаконного обігу податкові міліціонери вилучили понад 8 тисяч пачок тютюнових виробів різних найменувань («Marshall de Luxe», «Marvel», «Dove Platinum», «Brut», «UT», «Ritm», «Aрізон», «Фест», «Marlboro», «Focus», «Compliment», «Jin Ling», «Credo») без марок акцизного податку та з марками невстановленого взірця на суму близько 480 тисяч гривень.

Також, податківці вилучили транспортний засіб Volkswagen Caddy як знаряддя вчинення злочину. Триває слідство.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!