Помер ветеран футболу Сергій Морозов


Відійшов у вічність ветеран футболу Сергій Морозов.

Про це повідомляють на сторінці Ветеранів футболу Прикарпаття.

Сергій Морозов працював в Івано-Франківську, У листопаді 1999 року очолив ФК «Прикарпаття», яке на той час виступало у Вищій лізі. На жаль, досягти завдання, зберегти «прописку» у Вищій лізі у сезоні 199/2000, йому не вдалось. Команда Східної Галичини лише за додатковими показниками поступалася «Таврії» та назавжди покинула вищий дивізіон українського футболу.

В Івано-Франківську працював дев'ять місяців, до липня 2000 року, після чого покинув команду. Саме під час роботи в Івано-Франківську, йому, як тренеру було присвоєне почесне звання «Заслужений тренер України».

Будучи футболістом виступав за «»Зорю» Ворошиловград, у складі якого здобув звання чемпіона СРСР в 1972 році, а також за ЦСКА Москва, «Локомотив» Вінниця, «Десна», «Шахтар» Кадієвка, В двох останніх командах грав проти Івано-Франківського «Спартака», що на той час виступав у Другій лізі СРСР. В ігровій кар"єрі також 1 матч у складі збіної СРСР в 1972 р. проти збірної Уругваю, який завершився перемогою зюірної СРСР - 1:0, в Сан Пауло (Бразилія).

По завершенню кар’єри працював тренером, крім «Прикарпаття» в ЦСКА Москва,»Нива» Вінниця, ЦСКА Київ, «Ворскла» Полтава,»Дніпро» Черкаси….



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!