На Прикарпатті розпочали опалювальний сезон


Всі підприємства теплоенергетики Прикарпаття уклали договори з НАК «Нафтогазом України» на 2020/21 роки.

Окрім того, погашено заборгованість по договору реструктуризації за розподіл газу ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» перед АТ «Івано-Франківськгаз». Про це сьогодні йшлося під час щотижневої онлайн-наради під керівництвом голови ОДА Віталія Федоріва.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації Ігоря Гуніна, наразі забезпечено запуск котелень у закладах соціальної сфери, зокрема охорони здоров’я, в Івано-Франківську та Бурштині. Упродовж дня заплановано подачу тепла у містах Калуші та Богородчанах.

Також під час наради проаналізували стан ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що мала місце у червні поточного року. Зазначалося, що на сьогодні із 480 мільйонів, виділених Урядом для області, освоєно 50,3 відсотки фінансового ресурсу. У багатьох районах, містах і об’єднаних територіальних громадах краю роботи із ліквідації наслідків стихії завершено стовідсотково. Проте є ряд громад, де ще не розпочато освоєння коштів.

Розглядалося й питання використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, виділених на соціально-економічний розвиток окремих територій.

Під час сьогоднішньої наради Віталій Федорів представив присутнім нового начальника управління з питань ресурсного забезпечення ОДА Михайла Іванишина та радника голови облдержадміністрації Петра Дідуха. Головному санітарному лікарю Прикарпаття Руслану Савчуку керівник області вручив Подяку Кабінету міністрів України.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!