На Прикарпатті чоловік торгував зброєю на ринку


У п’ятницю на спецлінію 102 зателефонував чоловік, який не побажав представитися. Він повідомив правоохоронцям про те, що на ринку в Заболотові чоловік на «Мерседесі» з чернівецьким держномером торгує зброєю.

Хоча повідомлення було анонімним, черговий Снятинського райвідділу міліції послав на ринок в Заболотів слідчо-оперативну групу. Міліціонери розшукали той «Мерседес» і серед речей ширпотребу, бувших у вжитку, якими торгував 34-річний підприємець з Чернівців, виявили шаблю та чотири ножі. Бізнесмен пояснив, що придбав ці речі в Німеччині й не знав, що їх не можна продавати. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, пише АП.

Незважаючи на недільний день, працівники Надвірнянського райвідділу міліції здійснили санкціонований судом обшук у будинку 56-річного жителя селища Делятина. У правоохоронців була оперативна інформація про те, що господар має вогнепальну зброю. Як і у випадку в Заболотові, інформація підтвердилася. В помешканні чоловіка міліціонери знайшли обріз одноствольної мисливської рушниці. До слова, чоловік вже має судимість через проблеми з наркотиками.