На Прикарпатті державних службовців вчать якісно надавати адміністративні послуги


На Прикарпатті триває серія заходів з навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування щодо питань організації надання адміністративних послуг.

Так, 16 грудня на базі Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування,  державних підприємств, установ і організацій працівники райдержадміністрацій та міськвиконкомів області стартував одноденний тематичний семінар «Реалізація державної політики у сфері надання адміністративних послуг» для заступників голів райдержадміністрацій, заступників міських голів з економічних питань. В рамках заходу, який відбувався за участю першого заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Зварича та першого заступника директора департаменту економіки обласної державної адміністрації Володимира Поповича, за «круглим столом» було обговорено питання забезпечення належної якості роботи міських та районних центрів надання адміністративних послуг. Зокрема, було відзначено необхідність ретельної підготовки до своєчасного відкриття та функціонування з нового року центрів надання адміністративних послуг в усіх районах та містах обласного значення. 

Паралельно з вказаним заходом в рамках дводенного – 16 – 17 грудня – семінару «Надання адміністративних послуг» на базі Центру триває навчання директорів та адміністраторів районних і міських центрів надання адміністративних послуг.

Усі заходи відбуваються на виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України від 30 серпня 2013 року №26788/3/1-13 щодо підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування з питань надання адміністративних послуг.