На Прикарпатті двометровий парубок обібрав термінал поповнення рахунків


Два місяці тому в селі Поляниця Яремчанської міськради було обікрадено термінал поповнення рахунку мобільних терміналів, встановлений у магазині.

Прибулі за викликом правоохоронці ретельно оглянули місце злочину й звернули увагу на те, що злодій вочевидь не мав підручних засобів, а відігнув вхідні металопластикові двері крамниці голіруч. Так само, без «фомки» чи іншого знаряддя злому, «розправився» з терміналом, витягнувши з нього п’ять тисяч гривень. Тож оперативники шукали крадія з надзвичайними фізичними даними.

Серед місцевих любителів чужого майна таких не було, тож міліціонери перевіряли й обслуговуючий персонал туристичних закладів, людей, які приїхали будувати та облаштовувати місцеві готелі та садиби. І дізналися про двометрового парубка, який працював на спорудженні одного з готелів. Щоправда, після закінчення роботи він поїхав додому. 

Як розповів заступник начальника Яремчанського МВ УМВС Михайло Дирда, працівники міліції затримали 21-річного зловмисника в Бурштині, де він проживає. Молодик зізнався в крадіжці коштів із терміналу в Поляниці. Як стало відомо, рік тому велетень попався на злодійстві й був засуджений до сплати штрафу в розмірі 1700 гривень. Тепер, мабуть, штрафом не обійдеться