На Прикарпатті народна обраниця потрапила в ДТП


У середу, 21 травня, близько 18.30 у районі міського парку культури та відпочинку імені Івана Франка сталася ДТП: Volkswagen Touareg народного депутата Ольги Сікори зіштовхнувся із ВАЗ 21099, за кермом якого, за деякою інформацією, були не місцеві.

Зіткнення двох автомобілів відбулося у районі міського парку культури та відпочинку імені Івана Франка, на «трикутнику». Народний депутат рухалася центральною дорогою - по вул. С. Бандери. ВАЗ 21099 виїжджав на центральну дорогу зі сторони Височанки. ВАЗ не пропустив Volkswagen Touareg, у результаті чого відбулося зіткнення. У результаті ДТП ніхто не постраждав, пишуть Вікна. 

Однак, ДТП набуло значного резонансу і зібрало чимало правоохоронців. Хтось із «глядачів» навіть зателефонував на гарячу лінію калуського «Автомайдану».

За словами координатора «Автомайдану» Володимира Павліва, на момент, коли він приїхав на місце події, ніхто із учасників ДТП не мав претензій один до одного. Відтак, переконавшись, що оформлення ДТП відбувається відповідно до закону, учасники «Автомайдану» поїхали.

Справа занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Інформації від правоохоронців наразі немає.