На Прикарпатті обмануті вкладники знову вимагали повернення своїх коштів


Як вже писали «Коломийські ВІСТИ», сьогодні на позачерговій сесії Коломийської міськради розглянули питання про проведення дочасних виборів міської ради. Таку пропозицію вніс мер Ігор Слюзар.

Депутати не підтримати внесення питання про позачергові вибори міськради, повідомляють Коломийські вісти.

Місцеві активісти, які були присутні на сесії, висловили припущення, що міський голова хоче втекти з Коломиї через будівельні афери. Громада згадала меру довгобуди «Аквамарин», «Олександрит» та «Малахіт», будівництво яких не ведеться вже 7 років. Нагадаємо, засновниками цих кооперативів були Ігор Слюзар та його перший заступник Тарас Яворський. 

Обмануті вкладники вчерговий раз вимагали від Ігоря Слюзара повернення їхніх коштів. Мер, як завжди, пообіцяв, що будинки таки добудуть. Проте пайовики відмовилися йому вірити. 

Коломияни звернулися до місцевого «Правого сектору» та Самооборони втрутися у ситуацію та вивести «на чисту воду» Ігоря Слюзара. 

Нагадаємо, на віче у неділю прийняли рішення негайно зобов’язати всіх приватних забудовників в якнайкоротші терміни завершити довгобуди. У разі невиконання громада обіцяє оголосити недовіру міському голові Ігорю Слюзару.