На Прикарпатті пенсіонерка спокусилася на чужий гаманець


До Рожнятівського відділення поліції звернулася 75-річна мешканка одного із сіл району з повідомленням про те, що у магазині у смт. Рожнятів невідома особа викрала її гаманець, в якому знаходились грошові кошти в сумі 1100 гривень та дві платіжні картки "Приват Банку".

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 62-річна мешканка одного із сіл району, інформує прес-служба нацполіції в області.

Як з’ясували правоохоронці, того дня потерпіла прийшла до магазину, щоб поповнити мобільний рахунок та залишила свій гаманець на прилавку, бо хотіла перевірити чи правильно ввела мобільний номер. Жінка, котра стояла поруч, помітила гаманець та, скориставшись тим, що за її діями ніхто не спостерігає викрала його і поспіхом покинула приміщення.

У скоєному відтак пенсіонерка зізналась і пояснила, що сама не знає для чого вкрала його, ніби їй в той момент, каже жінка, хтось «шепнув на вухо».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.