На Прикарпатті проведуть турнір "Фанат фанату - друг і брат"


На Івано-Франківщині один з найцікавіших обласних чемпіонатів України. І одні з найкращих футбольних фанатів.

Про це йдеться у зверненні на сайті sport.if.ua

Незважаючи на те, що ми вболіваєм за різні команди у нас все-таки дуже багато спільного. Всі ми є патріотами своєї Батьківщини, свого краю і всі ми так само щиро любимо футбол. Чемпіонат Івано-Франківської області з футбол 2014 обіцяє бути особливим. Дуже багато в країні та в області змінилося за останні пів-року. В першу чергу у свідомості людей, в тому числі й футбольних вболівальників. Люди стали більш організованішими, більш відповідальними та вимогливими до самих себе. Люди почали об'єднуватися і відчувати, що громада - це сила...

Футбольні вболівальники України теж не стоять осторонь цих процесів. По всій країні проходять матчі-примирення між раніше "заклятими" суперниками з фан-клубів "Динамо" і "Шахтаря", "Чорноморця" і "Карпат", "Дніпра" і "Металіста". Знаю, що у нас, на Івано-Франківщині теж є принципові фанатські протистояння. В першу чергу між Коломиєю та Долиною, між Брошневом та Богородчанами, між Косовом та Кутами. Але пришов час забути про ворожнечу. Наша країна стоїть на порозі змін і можливо завтра всім нам доведеться стояти пліч-о-пліч з побратимами у боротьбі проти чужинців. Не гоже, щоб єдності зважали старі суперечки.

Саме тому є така пропозиція до фан-груп та простих вболівальників з усіх міст Івано-ранківщини найближчим часом провести турнір-примирення під умовною назвою "Фанат фанату - друг і брат". Можливо в цьому турнірі захочуть прийняти участь журналісти чи арбітри. Думаю, що вболівальники не будуть проти. Взагалі приймаються пропозиції про формат турніру, місце його проведення та кількість учасників. В першу чергу хочеться почути Вашу думку, шановні вболівальники ! Можливо хтось з представників команд буде готовий долучитися до цього процесу та надати майданчик для проведення турніру.