На Прикарпатті троє молодиків викрали авто


Троє мешканців Снятинського району мали намір викрасти з чужого автомобіля магнітолу, але, проникнувши в машину, зрозуміли, що їм випав злодійський «джек-пот»!

Серед ночі троє 19-річних сільських парубків приїхали в Снятин, аби обікрасти автомобіль, який їм приглянувся напередодні. Молодики побачили на подвір’ї «ВАЗ-2106» голубого кольору. На їх здивування, машина була незачинена. Побачивши в замку запалювання ключ, злодії змінили свій план. Тим паче, що в бардачку були документи на «шістку». Тихенько викотили авто на вулицю, завели й поїхали додому. Наступного ранку власник «Жигулів» вийшов на подвір’я й мало не зомлів: пропала машина. Чоловік зателефонував на спецлінію 102. 

Прибулі правоохоронці покартали господаря за необачність, оглянули місце події. Після цього попросили у сусіда потерпілого та власника торгового комплексу, на яких встановлені камери відеоспостереження, дозволу переглянути нічні записи. На них чітко було видно трьох чоловіків, які викрадали авто. 

Того ж дня близько половини шостої вечора працівники Снятинського райвідділу міліції затримали в місті «Сітроен», яким їхали двоє підозрюваних. Третього учасника нічної крадіжки застали вдома. Парубки розповіли, що відігнали викрадену «шістку» в урочище «Трильське» поблизу села Прутівка. Мали намір розібрати її на запчастини. Залишаючи авто, на відміну від його власника, зачинили, ще й зняли трамблер, аби ніхто не вкрав.

Як розповів начальник карного розшуку Снятинського РВ УМВС капітан міліції Роман Винничук, усіх трьох взято під варту, вирішується питання про обрання щодо них міри запобіжного заходу. Вже встановлено, що кількома днями раніше молоді селяни зняли з іншого автомобіля магнітолу та колонки.