На Прикарпатті вкотре пройде акція «Купуємо Івано-Франківське – даємо роботу івано-франківцям»


Розпочато підготовку до щорічної акції «Купуємо Івано-Франківське – даємо роботу івано-франківцям», яка буде приурочена до Дня працівника харчової промисловості. Акцію планується провести 18 жовтня 2013 року на площі Ринок в місті Івано-Франківську.

На засіданні Дорадчої ради та на нараді щодо виконання вимог Меморандуму про співробітництво 20 та 25 вересня цього року відповідно керівникам підприємств запропоновано взяти участь в акції шляхом представлення продукції підприємства, а також попередньо подати свої пропозиції щодо проведення даного заходу, повідомляє БРІЗ.

В ході акції передбачена наочна презентація продукції промислових підприємств нашого міста в широкому асортименті. Метою є популяризація місцевого виробника, налагодження та розвиток співпраці з закладами торгівлі, розширення ринків збуту продукції по області та за її межами, а також забезпечення самих івано-франківців якісною та доступною продукцією за цінами виробника.

Для залучення ширшого кола підприємств та громадськості до акції планується долучити продукцію промислових підприємств області.
В Івано-Франківському МВК пропонують всім зацікавленим подати свої пропозиції у відділ промисловості та інвестиційного супроводу за тел. 55-19-12 або за електронною адресою prom@mvk.if.ua.
Заявки на участь в акції будуть прийматися після узагальнення всіх поданих пропозицій та розробки анкети учасника.