На Прикарпатті жінка обікрала громадян, які прийшли до храму на вечірню службу


Злодійка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння прогулювалася вулицями міста Косів. Проходячи повз храм, в якому саме проходила вечірня служба, жінка вирішила прокрастися в автівки прихожан.

Успішно відчинивши дверцята першої машини, вона викрала із неї жіночу сумочку, в якій знаходилися документи та гроші. У наступному автомобілі, до якого вдалося проникнути, знаходився мобільний телефон. Засіб зв’язку крадійка звісно ж також поцупила.

По закінченню служби громадяни повернулися до своїх транспортних засобів та виявили зникнення речей, відтак звернулися до міліції. Працівниками карного розшуку, які негайно виїхали на місце події, було здійснено ряд оперативно-слідчих дій, аби виявити та розшукати невігласку.

Завдяки професійним діям правоохоронців Косівського райвідділу міліції вдалося оперативно розшукати злодійку. Виявилося, 28-річна жінка вже була раніше судима за аналогічні правопорушення. У скоєному вона зізналася та повернула викрадене.

За фактом крадіжки порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 (крадіжка). Правопорушниці загрожує обмеження волі на строк до п'яти років.