На Прикарпатті злодії викрали три фотоапарати та пограбували санаторій


Двоє косівських злодіїв частину викраденого з чужого будинку майна продали, а частину – з’їли. Днями в Косівський райвідділ міліції надійшла заява від 55-річного мешканця районного центру, який повідомив про крадіжку з його будинку.

Поки господар був на риболовлі, хтось пошкодив металопластикове вікно й поцупив три фотоапарати, мобільний телефон і 18 літрових банок маринованих білих грибів. Працівники карного розшуку запідозрили в крадіжці двох мешканців Косова. Незважаючи на солідну різницю у віці (старшому 57 років, а молодшому – двадцять сім), чоловіки подружилися на грунті інтересу до чужого майна. Кілька років тому вони обікрали місцевий санаторій, поцупивши звідти близько ста рушників, за що відбували покарання в місцях позбавлення волі. Після чого бродягували по району, пише АП.

Як розповів начальник карного розшуку Косівського РВ УМВС Петро Багрійчук, оперативники знайшли підозрюваних сплячих у закинутій халупі на околиці Косова. Міліціонери вилучили з цього тимчасового пристановища три банки грибів і один із крадених фотоапаратів. Виявилося, що решту здобичі зловмисники продали, а мариновані боровики складали основу їх раціону харчування. Наразі вирішується питання про обрання щодо злодійкуватих волоцюг міри запобіжного заходу.