На Снятинщині у Черемоші шукають 17-річного хлопця


Рятувальники шукають у Черемоші 17-річного хлопця, який, ймовірно, потонув під час відпочинку на річці біля села Завалля, що на Снятинщині.

Про це повідомили у ГУ ДСНС області.

"20 червня до Служби порятунку поступило повідомлення про те, що під час відпочинку на воді зник з поля зору та ймовірно втопився 17-річний юнак, мешканець села Завалля, Снятинської ТГ, Коломийського району. Під час відпочинку на місцевій річці двох братів 2007 та 2012 років народження, старший хлопець впав у воду, після чого течією його віднесло на більшу глибину, де він зник з поля зору. До місця було направлено рятувальників, групу водолазних робіт та психолога. Вчора було обстежено близько 4 км вздовж річище річки та прибережної лінії", - повідомляють у ДСНС.

Там додали, що 21 червня посилили пошуки - обстежують річище Черемошу вздовж кордону Івано-Франківської та Чернівецької областей. На місці працюють 25 рятувальників - водолази, гірські рятувальники, мобільно-оперативна група та 8 одиниць техніки, а також обстеження проводиться з допомогою БПЛА.




Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!