На святкування Великодня в Івано-Франківську не вистачило грошей


За кілька тижнів наступить Великдень і майже кожен мешканців Івано_Франківська матиме вихідні дні. Звичайно у такий день багато франківчан мають бажання прогулятись містом та взяти участь у святкових заходах.

Про урочисту програму в Івано-Франківську до Великодня кореспонденту «Бліц-Інфо» розповіли в Управлінні культури Івано-Франківського міськвиконкому.

Святкування розпочнеться 21 квітня весняними гаївками в с. Крихівці біля церкви та Великодніми забавами в с.Микитинці, що відбудуться теж біля церкви.

Основні урочистості продовжаться наступного дня о 15.00 на Майдані Шептицького, де кожна охоча дитина зможе долучитися до хороводів та гаївок в ігровій формі.

Усі решта події відбуватимуться на Площі Ринок. О 15.00 презентуватимуть гала-концерт фестин духовної музики «Від Різдва до Великодня», приурочених 200-річчю від дня народження Т.Шевченка, де виступатимуть кращі хорові колективи міста.

А завершиться свято фестивалем духовної та естрадної пісні «Великі дзвони» о 17.00.

На жаль, запланована виставка Великодніх писанок, вишивок та модельного одягу, що мала відбутися на Майдані Шептицького, скасована через брак фінансування.