На війні загинули двоє захисників з Прикарпаття


Івано-Франківщина втратила на війні двох бійців.

Так, завтра Надвірнянська громада зустрічатиме 49-річного Завальнюка Ігоря Михайловича. Чоловік загинув 24.09.2023 року поблизу н.п. Берестове Бахмутського району Донецької області. Про це в мережі повідомив голова громади Зіновій Андрійович.

"Добрий, щирий, той, хто завжди прийде на допомогу, - саме таким залишиться Ігор в серцях усіх, хто його знав. Він навічно лишиться чесною людиною, яка жила по законам людським та Божим. Ігор віддав за свою країну за кожного з нас найцінніше - власне життя. Пам'ять про нашого Героя буде жити у серцях, а вдячність за його подвиг буде безмежною..Вічна слава Герою...Щирі співчуття рідним...",- йдеться у повідомленні.

Сумна звістка надійшла і у Обертинську територіальну громаду - загинув 24-річний Калинюк Василь Володимирович. Боєць родом із с.Гарасимів. Навчався у місцевій школі, потім - в Івано-Франківському профтехучилищі. Коли розпочалася війна, Василь перебував за кордоном. Та не зміг бути на чужині, коли в Україні стільки лиха та горя! І він повернувся. Пішов добровольцем. Воював у найгарячіших місцях.

22 вересня Василь загинув під Бахмутом від пострілу ворожого снайпера.

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!