Наступного тижня в Івано-Франківську демонтують 8 рекламних вивісок


Демонтаж зовнішньої реклами у центрі Івано-Франківська, КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» здійснюватиме наступного тижня. Принаймні так вирішили чиновники на засіданні виконавчого комітету.

Згідно постанови міськвиконкому, відбудеться демонтаж вивіски магазину «Пелікан», оскільки мешканці скаржаться, що вона закриває вікна помешкань. Також знесуть вивіски магазину «Центральний» на Площі Ринок, «ВікноЛідер» та «Шенген» по вулиці Січових Стрільців та 4 сіті-лайти готелю «Надія», що встановлені без жодних дозволів.

Як нещодавно зазначила кореспонденту «Бліц-Інфо» керівник КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» Вікторія Шахоріна, розвантажуватимуть місто від надмірної реклами у серпні.

«Демонтаж в серпні відбуватиметься на Січових Стрільців та біля центральної Ратуші. Будемо пробувати ще раз. Якщо знову нам знову не дадуть це зробити, то питання розглядатиметься в судовому порядку», - наголосила Вікторія Шахоріна. 

Нагадаємо, вже близько двох місяців влада Івано-Франківська бореться з надмірною рекламою в центральній частині міста. Проте виконати попередню постанову мера Івано-Франківська, Віктора Анушкевичуса очистити центр міста від надмірної зовнішньої реклами, працівникам комунального підприємства не вдалося.

Як повідомлялось раніше «причиною стали суб’єкти господарювання, які перекрили дорогу джипами та не дозволили демонтувати вивіски».