Навіщо парам потрібен інтимний гель Durex Play


Лубриканти можна назвати одним з найкорисніших елементів будь-якої сексуальної практики незалежно від уподобаного виду стимуляції. Спосіб використання залежить від того, з якою метою змазку планують застосовувати, а також від сумісності матеріалів — деякі засоби здатні пошкоджувати презервативи або секс-іграшки. Лікарі радять використовувати лише якісні лубриканти.


Що таке гель Durex Play та коли його варто використовувати, читайте в нашому матеріалі.

Гель Durex Play: що це таке

Гель Durex Play — спеціальна змазка з різними добавками, що зволожує слизову статевих органів, запобігає появі мікротріщин і розривів, забезпечує приємне та легке ковзання статевого члена при сексуальному контакті. Компанія Durex випускає велику кількість лубрикантів, що відрізняються між собою за призначенням

— для оральних пестощів.

— для анального сексу.

— для занять коханням у вологих приміщеннях.

— для додаткового захисту від небажаної вагітності.

— для продовження статевого акту.

— для секс-іграшок.

Гель Durex Play: навіщо потрібен лубрикант

Авжеж, головне призначення будь-якого інтимного гелю — зволоження. Гель Durex Play має властивості, що роблять його корисним не тільки для зволоження, але й для поліпшення якості сексуальних взаємин. Без змазки неможливо обійтись у таких випадках:

—  обов’язково при анальному сексі.

— полегшити ковзання презерватива.

— збільшити і підтримати змазку статевих органів при тривалому сексуальному акті.

—  у разі глибокого інтимного масажу.

При виділенні недостатньої кількості природної змазки у жінок після пологів, у період менопаузи або у разі інших гормональних змін.

— у разі виникнення неприємних відчуттів у жінок під час статевого акту.

— при підвищеній чутливості слизової оболонки піхви.

— під час стимуляції за допомогою сексуальних іграшок.

— для полегшення введення статевого члена при ослабленій ерекції у чоловіків.

Про призначення кожного різновиду інтимного гелю дізнайтесь детальніше за посиланням на сайті durex.ua.

Гель Durex Play: правила використання

Гелем Durex Play слід змащувати чисті статеві органи безпосередньо перед сексуальним контактом. Наносити інтимну змазку на водній або силіконовій основі можна відразу на слизову чи презерватив, а по мірі висихання додавати потрібну кількість лубриканту. Після сексу засіб необхідно змити теплою водою з милом або інтимним гелем для гігієни.

При випадковому потраплянні в ротову порожнину або ковтанні під час орального сексу не слід перейматись: гель Durex Play абсолютно безпечний та навіть випускається у вигляді спеціальних ароматизованих і смакових лубрикантів.

Зверніть увагу: в інструкціях до анальних і вагінальних гелів містяться відомості про можливі алергічні реакції. При виникненні почервоніння, свербіння або подразнення рекомендується відразу ж ретельно промити водою статеві органи, а якщо симптоми довго не проходять — звернутися до лікаря.

Гель Durex Play призначений дарувати додаткове задоволення обом партнерам. Змазки з ароматами й смаками, охолоджуючими й розігрівальними компонентами, гелі для анального, вагінального та орального контакту — експериментуйте та обирайте щоразу щось новеньке.

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!