Не хоче порушувати закон: Заступниця голови Верховинської громади подала у відставку


22 грудня заступниця селищного голови Верховинської громади Марія Маківничук склала свої повноваження. Каже, не згідна з "турборежимом", у якому працює селищна рада.

Про це Маківничук повідомила на особистій сторінці у мережі, пише Бліц-Інфо. Вона також нагадала, що є депутаткою Верховинської селищної ради і продовжить нею бути. 

Втім, політикиня заявила, що більше не може працювати у середовищі, де постійно порушують закон.

"Більше не можу працювати у середовищі, де готові проєкти рішень сесій, в тому числі ті, що стосуються земельних та бюджетних питань, ми отримуємо у день сесії, де такі проєкти рішення всупереч чинному законодавству попередньо НЕ опубліковуються і НЕ надаються для ознайомлення депутатам. Я вважаю, що категорично неправильно і некваліфіковано приймати такі рішення або голосувати за питання у так званому «турборежимі», а потім їх скасовувати через їх невідповідність законодавству чи протести громадян. Очевидно, що якби все відбувалося відповідно до чинного законодавства, таких ситуацій не виникало б",- написала ексзаступниця.

Відтак, запевнила, що більше не буде голосувати за будь-які проєкти рішень Верховинської селищної ради, які не є оприлюднені на сайті за 10 днів до сесії. І закликала свідомих колег-депутатів чинити так само.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!