Вийшло непорозуміння: Марцінків ветував рішення міськради про передачу школи в Опришівцях на баланс області


3 листопада Івано-Франківська міська рада прийняла рішення про передачу недобудованої школи-садка в Опришівцях на баланс комунального підприємства обласної ради "Будінвест".

Під час обговорення очільник Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що є домовленості з обласною радою щодо добудови навчального закладу коштом обласного бюджету. Тому заклад треба передати. Це рішення міськрада підтримала, пише Бліц-Інфо. 

Та виявилося, про це нічого не знають в обласній раді. Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич у мережі повідомив, що ніяких перемовин про це не було.

"Повна маячня!!! Вперше чую!!! Як так можна дурити громаду, та ще й ухвалювати рішення міської ради!!! Відповідально заявляю - ніхто й ніколи ні зі мною, ні з кимось іншим з керівного складу обласної ради на цю тему не спілкувався!", - написав у мережі Олександр Сич. 

На це Руслан Марцінків повідомив, що вже ветував рішення міської ради. Каже, вийшло непорозуміння. 

"Рішення сьогоднішньої сесії я заветував. Вийшло непорозуміння через деяких депутатів обласної ради, які приймали рішення без відома голови та обласної ради. Місто виділить 10 мільйонів з міського бюджету на добудову дитсадка. Прошу вибачення за непорозуміння у цій ситуації", - написав Руслан Марцінків під дописом Олександра Сича.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!