Незабаром запрацює довгоочікуваний додаток до смартфонів про Івано-Франківськ


Ще минулого року управлінням економічного та інтеграційного розвитку розпочато втілення проекту «Створення мобільних додатків для смартфонів та планшетів з інформацією про Івано-Франківськ, виконавчу владу міста, адміністративні послуги».

Як раніше стверджував міський голова Віктор Анушкевичус, запрацювати цей додаток мав би вже з початку вересня минулого року. Однак проект досі нереалізований.

Кореспондент «Бліц-Інфо» поцікавився в начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Івано-Франківського міськвиконкому Богдана Білика, коли ж запрацює обіцяний мером додаток?

За словами начальника управління Богдана Білика, ймовірно, що вже 15 квітня проект буде реалізовано і він запрацює. На його завершення потрібно ще 30 тисяч гривень, які «зависли» на рахунках у Казначействі.

«Єдина проблема, яка гальмує реалізацію проекту – це гроші, які не видає Казначейство. Ми отримали вже трохи грошей, якщо пройде проплата то є ймовірність, що до 15 квітня ми цей проект завершимо і додаток запрацює», - наголосив Богдан Білик.