Нова поштова марка "Українська мрія" з'явиться у продажу із 28 червня


28 червня Укрпошта вводить в обіг нова поштова марка «УКРАЇНСЬКА МРІЯ». Вона уособлює незламність і волю українців: знищено літак, проте знищити українську мрію, прагнення до свободи не можливо. А головною мрією кожного є перемога над ворогом, яку українці наближають, працюючи кожен на своєму напрямку.

Придбати марку, що випущена тиражем 3 млн шт, можна буде у відділеннях Укрпошти або в онлайн-магазинах. До поштової марки випущено художній конверт  та листівку. Також запланований продаж тематичного мерчу із зображенням марок.

Як і на попередні поштові випуски, будуть діяти обмеження на кількість придбання марки. Один клієнт може замовити на одне замовлення не більше 2 маркових аркушів, конвертів, листівок.

Погашення штемпелями “Перший день” відбудуться 28 червня в Києві та Гостомелі, а спецпогашення «УКРАЇНСЬКА МРІЯ» -  у всіх філіях Укрпошти. Як і минулого разу, штемпелі АР Крим, Севастополя та Херсона працюватимуть на київському головпоштамті.

Основою ескізів поштової марки «УКРАЇНСЬКА МРІЯ»конвертів, карток та штемпелів став малюнок одинадцятирічної Софії Кравчук із м. Любомль Волинської області, на якому найбільше повітряне судно летить до зірок та прикрашене рожевими квітами. Саме ця її робота стала призером Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», який відбувся минулого року в рамках відзначення 30-річчя Незалежності України.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!