Новий серіал Netflix посунув "Гру у кальмара" із першого місця за популярністю


Серед серіалів, представлених на стрімінговому відеосервісі Netflix, з’явився новий лідер. Ним став південнокорейський серіал "Поклик пекла" (Hellbound), який вже обігнав попереднього лідера – серіал "Гра у кальмара".

Про це повідомляє The Guardian, пише Суспільне.

"Ще один південнокорейський фентезійний серіал жахів від Netflix відразу став глобальним явищем: "Поклик пекла" перекинув "Гру у кальмара", ставши найпопулярнішим телешоу на платформі", – йдеться у повідомленні.

За даними аналітиків сервісу FlixPatrol, 20 листопада "Поклик пекла" очолив рейтинги Netflix у більш ніж 80 країнах протягом 24 годин після дебюту серіалу. У центрі його сюжету – команда демонів, які вистежують грішників, раніше попереджених посланцем небес про дату та час їхньої смерті. Гігантські істоти спалюють своїх жертв і відправляють їх у пекло, викликаючи спалах суспільної істерії та релігійного фанатизму.

Серіал "Гра у кальмара", прем'єра якого відбулася 19 вересня, провів 46 днів поспіль на першому місці за популярністю. За оцінками, у жовтні серіал подивилися 142 мільйони домогосподарств у 94 країнах. Це принесло Netflix близько 900 мільйонів доларів прибутку.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!