Новий мультик Disney б’є всі рекорди касових зборів


Анімаційний фільм “Зоотрополіс” за перші два тижні в українському прокаті зібрав 1 347 814 доларів США. За інформацією дистриб’юторів, це стало найкращим результатом за зборами серед мультиплікаційних картин у вітчизняному бокс-офісі.

Окрім того, студія Disney офіційно оголосила про те, що “Зоотрополіс” став другим за касовістю релізом кінокомпанії після “Холодного серця” і п’ятим серед повнометражних анімаційних фільмів за всю історію. Загальні збори фільму складають 276 665 885 доларів США, повідомляє Культпростір.

Той факт, що фільм має такий успіх у публіки, лише переконує мене в тому, що нам вдалося створити щось по-справжньому живе, цікаве, веселе, смішне і зворушливе. Я люблю всіх наших персонажів, але лінивці – звичайно, улюбленці всієї знімальної групи, – розповів журналістам Річ Мур, один з режисерів картини.

“Зоотрополіс” вийшов в український прокат 17 березня 2016 року.

Анімаційний “Зоотрополіс” від Disney такий чудовий драматургічно, що йому цілком можуть заздрити ігрові картини, позбавлені його чарівності, гумору, елегантності та глибини. Виявляється, лис – все ще один з найколоритніших екранних хитрунів, а кіномани всього світу пам’ятають: як це прийти з проханням до боса мафії в день весілля його дочки, – і вони радісно посміхнуться, побачивши на екрані пухнастого Віто Корлеоне.

Цікаво, чи всі глядачі наберуться сміливості впізнати в світі чотирилапої нетерпимості та душевної обмеженості себе, але вони обов’язково посміються над гострими жартами; згадають, в яких установах їх рідного міста працюють справжні лінивці, і, може, навіть подумають про якусь свою мрію, від якої давно встигли відмовитися тому, що метушня повсякденності і трудові будні здатні позбавити тебе навіть спогаду про мрії та плани.