Очільник Прикарпаття Олександр Сич привітав країн з Новим роком та Різдвом Христовим


Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич привітав країн з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим.

Відеопривітання виклали на сторінці політика у мережі.

"Подолавши в 2020-му нові рубежі і нові труднощі, ми стали значно сильнішими і мудрішими. Ми всі разом відчули, яку вагу для управління громадою і країною мають досвід, освіченість, шляхетність. Вони є тими рисами кращих людей, які треба плекати як зіницю ока і на основі яких формувати нову еліту нації. А сьогодні ми перебуваємо в святковому передчутті величної містерії народження Христа. Хоча, вже зовсім скоро, через якихось півроку, будемо сумувати через його мученицьку смерть і знову радіти чудодійному Воскресінню. Він переміг Смерть задля нового Життя!

Тож, очікуючи Різдва Христового і святкуючи його, пам’ятаймо, що Ісус вже народжується переможцем. Народжуймось разом із Ним, щоби перемагати! Й народжуймо дітей переможців! Плекаймо подвижницьку націю і державу-переможця! 

Веселих і радісних вам свят! Нехай дзвінка прадавня коляда огорне ваш дім теплом тієї любові, з якою народився і яку приніс в цей грішний і прекрасний світ маленький Ісус! Христо ся рождає!  Славімо Христа!", - каже очільник обласної ради у привітанні.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!