Одесит викрав з Коломийської лікарні ноутбук. Злодія оперативно затримали


47-річний фігурант викрав з медичної установи ноутбук. Оперативники за лічені години розшукали крадія та затримали у процесуальному порядку. За скоєне затриманому загрожує максимальне покарання до восьми років ув’язнення.

18 липня до поліції Коломийщини звернулась 48-річна мешканка району. Жінка повідомила, що зі службового кабінету Коломийської ЦРЛ викрадено її ноутбук. На місці злочину поліцейські встановили, що крадіжку було вчинено ще кілька днів тому. Злодій шляхом підбору ключа проник у приміщення, звідки виніс комп’ютерну техніку.

Поліцейські за лічені години розшукали причетного до вчинення крадіжки. Йдеться про раніше судимого за майнові злочини мешканця Одеси.

Фігуранта слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Дії затриманого кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Невдовзі затриманому буде повідомлено про підозру, а судом обрано запобіжний захід.

Станом на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!