Одеситка поскаржилась, що у її сина починає боліти голова, коли він підходить до вакцинованої вчительки


У мережі поспівчували хлопчикові, чия мама вірить в те, що вакцинація нібито може згубно впливати на інших людей.

Мешканка Одеси поскаржилася в мережі, що у її сина нібито починає боліти голова, коли він наближається до своєї вакцинованої вчительки, тому звернулася за порадою до інших батьків.

Своєю історією вона поділилася у спільноті Odessa_hello в Instagram, пише УНІАН.

Жінка стверджує, що останнім часом у її дитини все частіше почала боліти голова. З'ясовуючи причину, вона дізналася, що аналогічна проблема нібито є і у однокласників дитини – у них також болить голова, коли вони нібито сідають на найближчі від вчительки парти або спілкуються з нею.

"У знайомих матусь аналогічна ситуація. Я підозрюю, що причина головного болю у дітей - "вакциновані вчителі", - написала вона.

Щоб розв'язати проблемне питання, вона звернулася до підписників спільноти за порадою.

"Що робити??? Як захистити дитину. Сидіти до 11 класу за останньою партою не вихід з положення. Якщо можна - анонімно!!!", - підсумувала одеситка.

скріншот Odess_hello

"А Wi-Fi ще діти не ловлять від вчителя?", "Так, піду перевірю себе на блютуз, може, зможу себе використовувати замість колонки", "А GPS-функція є? Я б чоловіка вакцинувала і спостерігала, де пересувається", "і ці люди дбають про дітей", "Шкода дитину цієї матері", "Ох вже ця вакцинація... вакцинуються одні, а побічні явища з головою у інших... я не вірю, що це не прикол... невже так все погано?", "Непогано макухнуло тітку", "Батьки женуть, їм самим ще треба в школі сидіти і вчитися!".

Деякі підписники припустили, що голова у дітей може боліти через різкий запах парфуму у вчительки.

"Господи. Тільки не кажіть їй за вишки 5G. Можливо, вчитель голосно говорить, або парфуми у неї їдкі", "Маячня якась. Може, парфум вчителя дітям не підходить?", "Також про це подумала. Зараз стільки важких запахів, які викликають не тільки головний біль, але і запаморочення, нудоту тощо", "Що вона курить, що так розплющило. Від парфумів голова у дітей може боліти, якщо клас не провітрювати. І різні вчителі приходять кожен зі своїм запахом парфумів. Тим більше перші парти будуть дихати ними", - писали користувачі.

Один з користувачів припустив, що в школі могли зробити ремонт, і запах фарби провокує головний біль: "Фарба на підлогах, або щось там... Оновлення після ремонту... Якщо діти скаржаться, шукайте проблему в оновленні класного приміщення...".



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!