Оголошено передпродаж третього тому творів Степана Ленкавського “Український націоналізм”


Передано до друку третій з чотирьох томів творів Степана Ленкавського «Український націоналізм» (видання друге, змінене, за редакцією Олександра Сича). Книгу у передпродажі можна замовити у розділі “Крамничка” за акційною ціною!

Як відзначає науковець та упорядних праць Степана Ленкавського Олександр Сич, мотиви нинішніх подій, вчинків і процесів родом з історії.

"Нинішня гібридна аґресія московщини проти України також родом з її ще зовсім недавнього совєтського минулого. З часом міняються технології виконання, але не паскудні цілі, методи і підходи до знищення Української Нації і Держави. Совєтологія/москвознавство від ідеолога ОУН Степана Ленкавського в 3-му томі його творів «Совєтознавство». Читайте, бо читання позитивно впливає на здоров’я вашого Національного Духу!", - закликав Олександр Сич у мережі.

Замовити книгу можна на сайті "Інституту наукових студій націоналізму". 

До третього тому творів Степана Ленкавського входять праці, в яких автор аналізує різні сфери суспільного життя СССР та підсовєтської України: політичну, економічну, соціально-демографічну, культурну.

Смерть Сталіна і період кризи диктаторської системи без диктатора на вершині її владної піраміди – т. зв. період «колективного керівництва».

Хрущов і карикатурне повернення диктаторської практики в його особі, що, за висловом автора, є «мішаниною плебея, тирана, хитруна і блазня».

Брежнєв, запровадження режиму «поліційної кліки» та перманентний процес політичних переслідувань за інакодумство. Це – тезова характеристика авторського аналізу політичного процесу в СССР. А через його призму – незмінний і незалежний від тактичних структурних коливань у політичнiй системі СССР курс на денаціоналізацію всіх сфер суспільного життя для задоволення московського великодержавного інтересу.

Автор – співзасновник, ідеолог ОУН та її Провідник після смерті Степана Бандери. Але в пропонованих працях він виступає перш за все як керівник аналітичної інституції Проводу ЗЧ ОУН – Референтури Підсовєтських Справ. За його плечима роки підпільної діяльності ОУН у підпольських умовах, філософські та економічні студії, практика аналізу підсовєтського життя ще з довоєнних літ. Завдання Референтури – окреслення реального становища в СССР і Україні зокрема як теренi повсякденно можливої національно-визвольної дії формувань ОУН.

До складу збірника входять статті, опубліковані в українській еміґраційній пресі, й аналітичні матеріали, підготовлені для внутрішнього використання ЗЧ ОУН.

Книжка розрахована на дослідників української політичної історії, історії та ідеології ОУН, прихильників осмислення політичного процесу категоріями національного інтересу й на масового читача.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!