Окупанти обстрілювали українські позиції з мінометів, гранатометів і ракетних комплексів


Бойовики упродовж 21 квітня дев'ять разів порушили режим припинення вогню у зоні бойових дій на Донбасі. Поранених чи загиблих серед українських військових немає.

Про це повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Зокрема, неподалік населених пунктів ПІСКИ та ПІВДЕННЕ російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру та протитанкового ракетного комплексу, а біля ШУМІВ та ПЕРВОМАЙСЬКА з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Поблизу селища НОВГОРОДСЬКЕ противник відкривав вогонь з бойової машини піхоти, а біля КАМ’ЯНКИ зі станкових протитанкових гранатометів. В районі КРАСНОГОРІВКИ російські окупанти здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Про факт порушення з боку збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Станом на 7 годину ранку, 22 квітня, зафіксовано 3 обстріли з боку російсько-окупаційних військ.

Зокрема, неподалік населеного пункту ПІВДЕННЕ ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля селища ЗАЙЦЕВЕ – з мінометів калібру 82 мм. Поблизу ПІСКІВ противник здійснив обстріл з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед українських захисників немає.

Українські військовослужбовці й надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!