Олег Сало відзвітував про роботу прикарпатської міліції за перше півріччя 2013 року


Начальник управління МВС України в Івано-Франківській області Олег Сало провів прес-конференцію з нагоди підбиття підсумків оперативно-службової діяльності міліції за перше півріччя 2013 року.

Журналістам було повідомлено, що з початку року до Єдиного обліку зареєстровано 31 тис.608 заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. З них перенесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань  10 тис. 369 інформацій про злочини.

«Із зареєстрованих упродовж шести місяців 2013 року 5786 кримінальних правопорушень по 2352 особам оголошено про підозру в їх вчиненні, у тому числі по 537 із 997 тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень. Розкрито та направлено до суду кримінальні провадження по 338 кримінальних правопорушень  із числа зареєстрованих у минулих роках», - розповідає Олег Сало.

Очільник  прикарпатської міліції  зауважив, що також проводились заходи, спрямовані на протидію злочинів економічної спрямованості, незаконного обігу зброї та наркотиків, - повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

«Аналіз стану криміногенної ситуації в області свідчить про її контрольованість. А саме зменшення масиву особливо тяжких кримінальних правопорушень, зокрема, тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтувань та грабежів», - наголосив генерал-майор.