Олег Винник стане учасником нового сезону «Танців з зірками» на «1+1»


Зовсім скоро на телеканалі «1+1» стартує новий сезон шоу «Танці з зірками». Тож напередодні в соц мережах розпочався #танціззіркамиchallenge – щорічний зірковий челендж, за допомогою якого учасники нового сезону передаватимуть танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у шоу.

Першим зірковим учасником нового сезону став кумир мільйонів – Олег Винник. Про це стало відомо з відео, яке співак розмістив на власних офіційних сторінках у соціальних мережах та яким розпочав цьогорічний #танціззіркамиchallenge. У ролику Винник на порожньому стадіоні запросив усіх дивитись «Танці з зірками» та виконав декілька звабливих рухів, заспівавши рядки із власних пісень. Олег кинув виклик колишній учасниці культового гурту «Віа Гра» та українській акторці Надії Мейхер.

 

«Найкрасивіше і найскладніше для мене - це танець. Легкої краси не буває. Краса вимагає багато праці. Тільки через подолання труднощів людина досягає нових вершин. І проект "Танці з зірками" - прекрасна платформа для цього», - прокоментував Олег свою участь у шоу.

Зовсім скоро стане відомо чи прийме Надія Мейхер #танціззіркамиchallenge. Також незабаром розкриються імена ведучих та суддів нового четвертого сезону проекту.

Нагадаємо, що наразі вже відомі імена трьох суддів нового сезону, а хто сяде у суддівські крісла, крім Катерини Кухар, Влада Ями та Григорія Чапкіса, розкажуть в ефірі «Сніданку з 1+1».

Традиційно у шоу «Танці з зірками» беруть участь зіркові пари. Вони танцюють для глядачів, які у свою чергу голосують за своїх фаворитів, наближаючи їх до перемоги. Переможцями третього сезону проекту стали акторка Ксенія Мішина та її партнер – танцівник і хореограф Женя Кот. Над виробництвом проекту працює команда Big Entertainment Shows «1+1 Продакшн».

Прем’єра нового четвертого сезону «Танців з зірками» відбудеться цієї осені на «1+1».



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!