Оселя для сиріт з інвалідністю потребує допомоги небайдужих прикарпатців


Будиночок сиріт з інвалідністю “Оселя Віри, Надії та Любові” потребує допомоги благодійників, щоб профінансувати діяльність з січня по квітень.

"Як це жити вдома? Почуваю себе тут, як вільно, вдома. Я вже буду тут, мені тут так добре, в центр їдеш бачиш все. Вчать нас, вмію салат робити, якщо я чергова мию посуд, якщо потрібно чистити картоплю - чищу" - розповідає Яна, мешканка Оселі. 

Цього року на період січень-квітень не було жодної копійки бюджетних коштів на фінансування Оселі. Звернення з позовом до суду не дало результату. Тож "БФ "Українська благодійницька мережа" очікує, що така ж проблема повториться і у січні-квітні 2022 року.

Для того, щоб Оселя могла існувати протягом цього періоду, у фонді вимушені залучати благодійні кошти для фінансування найважливіших потреб Оселі на цих 4 місяці, а саме:

- 126880 грн. – на виплату заробітної плати (у мінімальному розмірі – 6500 грн./місяць) 4-м асистентам Оселі та нарахування єдиного соціального внеску (22%) на заробітну плату;

- 24000 грн. - на закупівлю продуктів харчування для мешканців Оселі;

- 32000 грн. – на оплату електроенергії в Оселі.

"Всього нам необхідно залучити: 182000 грн. Періодичні пожертви, які надходять від волонтерів-опікунів Оселі, будуть надалі спрямовуватися на фінансування інших потреб (виплату надбавок асистентам, доплату старшому асистенту, оплату бухгалтерських та юридичних послуг, обслуговування та спостереження системи пожежної сигналізації, телекомунікаційні та кур’єрські послуги тощо). Якщо нам не вдасться залучити необхідну суму (182000 грн.) – будемо фінансувати першочергові потреби Оселі за рахунок пожертв волонтерів-опікунів. У разі, якщо все ж вдасться отримати бюджетне фінансування Оселі на період січня-квітня 2022 року, зібрані за цією потребою пожертви будуть спрямовані на потребу розширення Оселі",- кажуть в фонді.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку 5169 3324 0786 7566. 

У коментарі (призначенні) платежу обов'язково зазначити: "Благодійна допомога #115# (на виживання Оселі)". Зверніть увагу! Номер потреби #115# необхідно зазначати точно так само (без пробілів). Ця картка є корпоративною (не приватною), усі операції з нею (отримання та використання коштів) здійснюються через поточний рахунок IBAN UA94 336677 00000 26001060399676, який відкритий на БО "БФ "Українська благодійницька мережа".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!