Особливості та переваги імплантації зубів


Імплантація зубів – надійний метод відновлення усмішки. Дізнайтеся, які переваги має ця процедура та чому вона стає все популярнішою.

Імплантація зубів – це процедура встановлення імплантатів в щелепну кістку, щоб замінити втрачений зуб. Імплантати виготовляються із надійних та біосумісних матеріалів, які з часом інтегруються в кістку та виглядають і функціонують як справжні природні зуби. Встановити імплантат ви можете в клініці https://symmetrica.ua/services/dental-implantation, де працюють найкращі фахівці та гарне обладнання.

Процес інформації в стоматології

Перш ніж перейти безпосередньо до імплантації, стоматологу необхідно провести ретельне обстеження вашої ротової порожнини, зробити рентгенівські знімки та оцінити стан кісткової тканини. Після цих процедур підготовки ви можете переходити до хірургічного встановлення імплантату.

На цьому етапі стоматолог буде робити невеликий розріз у яснах, щоб мати доступ до щелепної кістки. Хоча звучить це не дуже, насправді процес є нескладним, розріз потім зашивається, а імплантат залишається на місці на декілька місяців, щоб він прижився.

Третім етапом є встановлення абатмента. Після повноцінного приживання та інтеграції імплантату з кісткою, слідує встановлення коронки. Вона фіксується на абатмент, стаючи завершальним щаблем в процесі імплантації. Виготовлення коронки здійснюється таким чином, щоб вона відповідала формі природних зубів та їхньому кольору.

Які ж переваги імплантації зубів?

Імплантація є досить популярною процедурою серед пацієнтів, адже вона має ряд величезних переваг. Розгляньмо основні з них у нашому списку:

- Привабливий естетичний вигляд. Імплантати чудово відновлюють усмішку, адже вони виглядають як природні зуби та виготовляються відповідно до потреб кожного пацієнта.

- Тривалий результат. Імплантати – це довговічне рішення для того, щоб замінити зуби. Якщо правильно доглядати за імплантатами, вони прослужать все життя, що є значно довше у порівнянні із протезами та мостами, які потрібно замінювати через деякий час. До того ж імплантати є стійкими до механічних навантажень та чудово відновлюють живильну функцію.

- Покращення зовнішнього вигляду. Імплантати мають чудовий естетичний вигляд, вони відповідають кольору натуральних зубів, тому бездоганно відновлюють усмішку пацієнта. Їхня інтеграція з навколишніми тканинами відбувається досить просто та додає комфорту.

Якщо ви шукаєте де встановити імплантати за вигідними цінами, радимо звернутися в клініку https://symmetrica.ua/ де працюють топ фахівці.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Реклама