Отримав 1000 доларів: На Прикарпатті спіймали палія волонтерської автівки


СБУ та поліція знайшли та затримали палія волонтерської автівки. Це 34-річний прикарпатець, який вирішив так заробити грошей.

За інформацією поліції, вночі 29 серпня на одній із вулиць Франківська підпалили автівку волонтерів. Під час оперативно-розшукових заходів поліція та СБУ встановили, що до підпалу причетний 34-річний мешканець області.

Чоловік на початку серпня в одному із telegram-каналів знайшов оголошення, де пропонували гроші за підпал військових транспортних засобів. Він погодився на пропозицію та почав підшукувати в Івано-Франківську "цілі".

Свої дії він знімав на відео, як доказ про виконане "завдання", а потім переслав його "замовнику".

За свою "роботу" отримав понад 1000 доларів США.

Під час обшуку поліцейські вилучили мобільний телефон з доказами протиправної діяльності та пістолет з набоями.

Чоловіка затримали у процесуальному порядку. За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Івано-Франківська слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених за ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 194 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань, умисне знищення або пошкодження майна, вчиненого шляхом підпалу та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!