П'яний скутерист сам викликав поліцію, тому що закінчився бензин


Незважаючи на пропаганду здорового способу життя взагалі і безпеки за кермом, наші співвітчизники вперто не хочуть визнавати, що п'яний водій - небезпека для всіх.

Однак, варто зазначити, що в цей же час, у водіїв зростає на тільки градус алкоголю, але і ступінь довіри патрульним поліцейським.

Так, буквально напередодні ввечері, поліцейські отримали виклик і вирушили за вказаною адресою. Яке ж було їх здивування, коли на місці вони виявили п'яного скутериста, який сам і викликав представників правопорядку, тому що у нього в бензобаку закінчився бензин.

Таким чином 26-ти річний львів'янин хотів вирішити проблему і мабуть сподівався на допомогу копів. Поліцейські, зрозуміло допомогу надали, хоча палива і не привезли. Копи перевірили водія на наявність алкоголю в організмі. Алкотестер показав 1,4 проміле. А крім того, у чоловіка при собі не виявилося жодних документів на право керування транспортним засобом.

Копи склали адміністративний протокол за керування в стані сп'яніння і винесли постанову по ч.2 ст.126 - управління без прав. Скутер евакуювали на штрафмайданчик.